Wykłady

Wizyta belgijskich studentów w Polsce

W poniedziałek 12 marca 2018 roku, odbędzie się wizyta studentów z Uniwersytetu Liege na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Spotkanie rozpocznie się od wykładu na temat „Makroekonomii Polski” w Auli C Wydziału Zarządzania oraz przeprowadzone zostaną warsztaty ze studentami.

Serdecznie  zapraszamy

Szanowni Państwo,

mamy przyjemność poinformować, że dnia 10.10.2017 r. o godz. 12:00 w Auli Rady Wydziału Zarządzania UW (B205) odbędzie się wykład otwarty Profesor Moniki Kostery pt:

” Czy zarządzanie pomoże nam odnaleźć przyszłość?”

Kilka słów przypomnienia ….

Pani Profesor to polska promotorka zarządzania humanistycznego w europejskiej myśli i praktyce menedżerskiej. To właśnie podczas wieloletniej pracy Prof. Kostery na naszym Wydziale powstały zręby jej głównych idei, które dziś znane są w całej Europie. Wraca do nas jako Gość Specjalny !

Obecnie jest Profesorem na Wydziale Zarządzania i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Jagiellońskiego, na Uniwersytecie w Durham w Wielkiej Brytanii, na Uniwersytecie Linneusza w Szwecji oraz na University of Leicester i University of Essex w Wielkiej Brytanii. Autorka i redaktorka naukowa przeszło 40 książek w języku polskim i angielskim oraz licznych artykułów naukowych w międzynarodowych czasopismach. Członkini redakcji kilkunastu czołowych czasopism naukowych o zasięgu międzynarodowym. Obecnie pracuje nad takimi szczegółowymi zagadnieniami jak wyobraźnia organizacyjna, etnografia organizacji, samo-organizacja oraz samo-zarządzanie.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!! – WSTĘP WOLNY

Zdjęcia z tego wydarzenia znajdują się pod adresem http://fundacjatarasiewicza.pl/wyklad-kostery/

Create Account

Log In Your Account